Vyniotinis su obuoliais (Jūratės) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyniotinis su obuoliais (Jūratės)


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

0,5-1kg obuolių,
100g razinų, 80g cukraus,
malto cinamono,
80g sviesto,
2 v.š. trintų džiūvėsėlių,
250g miltų, 70g šilto pieno,
truputis druskos.

GAMINIMAS:

Ištirpinti pusę kiekio sviesto, į jį įpilti pieną, įberti druskos, išmaišyti. Suberti miltus, užminkyti tešlą ir palikti 30 min. Lininį rankšluostį pabarstyti miltais ir ant jo iškočioti kuo plonesnį lakštą. Jo paviršių aptepti ištirpintu ir atvėsusiu sviestu, apibarstyti trintais džiūvėsėliais ir vienodu sluoksniu apdėti obuoliais. Juos paruošti taip: obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti, suberti razinas, pabarstyti cinamonu bei cukrumi ir gerai išmaišyti.(Kad susidariusios įdaro sultų neišbėgtų ir būtų tirščiau, gaslima įmaišyti šiek tiek manų kruopų). Prilaikant rankšluostėlį, tešlą susukti voleliu, galus gerai užspausti ir dėti į skardą, pateptą riebalais ir pabarstytą miltais. Iškepusį apibarstyti miltiniu cukrumi.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668