Obuoliai, kepti alaus tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuoliai, kepti alaus tešloje


INGREDIENTAI:

150g. miltų, 1 kiaušinis,
2 kiaušinių baltymai,
1 šaukštas aliejaus,
0,5 stiklinės alaus,
druskos, 0,5kg. obuolių,
miltinio cukraus,
1 l. aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Sudedame kiaušinį, įpilame 1 šaukštą aliejaus, miltus, pasūdome ir išmaišome. Maišydami supilame alų. Tešla turi būti tirštesnė už lietinių tešlą. Užmaišytą tešlą padedame 1 valandai į šaldytuvą. Kiaušinių baltymus išplakame iki putų ir prieš pat kepimą įmaišome į tešlą. Obuolius nuplauname, nulupame, supjaustome griežinėliais arba kvadratėliais. Pamirkome tešloje ir kepame pavartydami gilesniame puode arba fritiūrinėje įkaitintame aliejuje, kol pagelsta. Išgriebiame kiaurasamčiu, nuvarviname, pabarstome miltiniu cukrumi. Į stalą tiekiame karštus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668