Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže


INGREDIENTAI:

0,5 kg. minkštos jautienos,
2-3 šaukštai aliejaus,
maltų pipirų,
0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių miltelių,
1 stiklinė vandens arba sultinio,
100g. grietinėlės, druskos,
2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių.


GAMINIMAS:

Jautieną nuplauname, nusausiname, sujaustome griežinėliais ir apkepiname aliejuje. Po to apibarstome maltais pipirais, garstyčių milteliais, druska, įpilame karšto sultinio arba vandens, uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies. Miltus išplakame nedideliame vandens arba grietinėlės kiekyje ir supilame į troškinį. Sudedame raudonųjų serbentų drebučius, patroškiname 5 min., po to supilame elektriniu plakikliu išplaktą grietinėlę. Tiekiame su raudonųjų serbentų ir grietinėlės padažu, virtomis arba keptomis bulvėmis, virtais ryžiais, šviežių daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668