Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

0,5 kg. minkštos jautienos,
2-3 šaukštai aliejaus,
maltų pipirų,
0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių miltelių,
1 stiklinė vandens arba sultinio,
100g. grietinėlės, druskos,
2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių.

GAMINIMAS:

Jautieną nuplauname, nusausiname, sujaustome griežinėliais ir apkepiname aliejuje. Po to apibarstome maltais pipirais, garstyčių milteliais, druska, įpilame karšto sultinio arba vandens, uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies. Miltus išplakame nedideliame vandens arba grietinėlės kiekyje ir supilame į troškinį. Sudedame raudonųjų serbentų drebučius, patroškiname 5 min., po to supilame elektriniu plakikliu išplaktą grietinėlę. Tiekiame su raudonųjų serbentų ir grietinėlės padažu, virtomis arba keptomis bulvėmis, virtais ryžiais, šviežių daržovių salotomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668