Triušiena su garstyčiomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušiena su garstyčiomis


INGREDIENTAI:

1 triušis (apie 1,5kg.),
1 šaukštas aliejaus,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 svogūnas,
2 šaukštai grietinės,
1 šaukštas aštrių garstyčių,
3 gvazdikėliai,
čiobrelių,
petražolių lapelių,
laurų lapų,
maltų pipirų, druskos.


GAMINIMAS:

Triušį išplauname, nusausiname, supjaustome porcijomis ir apkepiname aliejuje. Puode įkaitiname sviestą, sudedame apekepintus triušio gabalus, pabarstome miltais ir išmaišome mediniu šaukštu. Į puodą dedame nuluptą svogūną, prismaigstytą gvazdikėlių, suberiame čiobrelius, laurų lapus, petražoles, druską ir pipirus. Puodą uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies 45 min. Ištroškinto triušio gabalus sudedame į pašildytą indą ir pastatome šiltai. Grietinę sumaišome su garstyčiomis, supilame į likusį nuo triušio troškinimo padažą, šildome ant labai silnos ugnies ir išplakame šluotele. Padažą užpilame ant triušio gabalų ir tuoj pat tiekiame į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668