300g. pievagrybių,
pipirų žirnelių, laurų lapų,
150g. fermentinio sūrio,
150g. saldžiųjų paprikų,
100g. obuolių,
100g. apelsinų,
10g. garstyčių,
1 šaukštas citrinų sulčių,
1 šaukštas medaus.
GAMINIMAS:
Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Atvėsiname ir supjaustome nedideliais kubeliais. Saldžiąją papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Fermentinį sūrį sutarkuojame stambia tarka. Obuolius nuplauname, nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Apelsinų žievelę nutarkuojame ir atidedame, apelsiną supjaustome kubeliais. Viską sumaišome, sudedame garstyčias, medų, supilame citrinų sultis, nutarkuotą apelsinų žievelę ir išmaišome.