Pievagrybių salotos su apelsinais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybių salotos su apelsinais


INGREDIENTAI:

300g. pievagrybių,
pipirų žirnelių, laurų lapų,
150g. fermentinio sūrio,
150g. saldžiųjų paprikų,
100g. obuolių,
100g. apelsinų,
10g. garstyčių,
1 šaukštas citrinų sulčių,
1 šaukštas medaus.


GAMINIMAS:

Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Atvėsiname ir supjaustome nedideliais kubeliais. Saldžiąją papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Fermentinį sūrį sutarkuojame stambia tarka. Obuolius nuplauname, nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Apelsinų žievelę nutarkuojame ir atidedame, apelsiną supjaustome kubeliais. Viską sumaišome, sudedame garstyčias, medų, supilame citrinų sultis, nutarkuotą apelsinų žievelę ir išmaišome.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668