0,5 kg šaldytų krevečių,
1 indelis konservuotų ananasų,
1 nedidelė cukinija,
50 g. kokoso drožlių,
50 g. smulkiai supjaustytų žalių svogūnų laiškų.
Padažui:
1 indelis natūralaus jogurto,
2 šaukštai medaus,
0,5 arbatinio šaukštelio kario miltelių,
0,5 arbatinio šaukštelio druskos.
GAMINIMAS:
Krevetes atšildome, perpilame šaltu vandeniu ir nuvarviname. Cukiniją perpjauname per pusę ir supjaustome plonais griežinėliais. Konservuotus ananasus nusunkiame. Viską sudedame į salotinę, suberiame smulkiai supjaustytus žalių svogūnų laiškus, kokosų drožles ir išmaišome. Padažui skirtus produktus sumaišome ir 1 val. palaikome šaldytuve. Salotas užpilame atšaldytu padažu ir tiekiame į stalą.