Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškai


INGREDIENTAI:

1 raudonasis gūžinis kopūstas (apie 1kg),
4 šaukštai lydyto sviesto,
1 šaukštas cukraus,
1 šaukštas druskos,
5 šaukštai balto vyno acto,
1 obuolys,
0,5 stiklinės vandens,
3 šaukštai raudonųjų serbentų tyrės,
1 šaukštelis citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Kopūstą nuplauti ir sutarkuoti. Sviestą išlydyti ir į jį sudėti cukrų, druską, vandenį ir actą, gerai išmaišyti ir truputi pašildyti. Kai mišinys sušils sudėti kopūstą, išmaišyti ir ant silpnos ugnies užvirti. Į įkaitintą orkaitę įdėti indą su kopūstais ir troškinti 180 C temperatūroje apie 1 val. Kopūstus kas 15 min. pamaišyti ir jei reikės įpilkite truputi vandens. Tuo metu ap[lupkite obuolį ir jį sutarkuokite. Baigiant troškinti sudėkite serbentų tyrę ir tarkuotą obuolį, gerai išmaišykite. Dar troškinkite apie 10 min. Pabaigus troškinti pašlakstyti citrinos sultimis. Gali būti tiekiamas kaip garnyras ir kaip atskiras patiekalas, valgomas su duona ar bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668