Obuolių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių apkepas


INGREDIENTAI:

4 vidutinio dydžio obuoliai,
150 g cukraus, žiupsnelis druskos,
120 g sviesto, 120 g miltų.

Papuošimui:
plaktos grietinėlės,
grietininių ledų.


GAMINIMAS:

Obuolius nulupti, supjaustyti į keturias dalis, išimti sėklalizdžius, obuolių ketvirčius supjaustyti 3 cm dydžio gabalėliais. Sumaišyti obuolių gabaliukus, 100 g cukraus ir druską ir sudėti į kepimui orkaitėje atsparią formą. Iš sviesto ir miltų suformuoti trupinukus, sumaišyti su likusiu cukrumi ir jais apibarstyti obuolių mišinį.

Įdėti į prieš tai įkaitintą orkaitę ant antros lentynėlės iš apačios ir kepti 220 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Į stalą paduoti šaltus arba karštus su vanilininias ledais ir plakta grietinėle.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668