Japoniškos ryžių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Japoniškos ryžių salotos


INGREDIENTAI:

Stiklinė ryžių, 2 stiklinės vandens,
truputis druskos,
250 g keptos arba virtos jautienos,
1 - 2 apelsinai.

Padažui:
trynys, šaukštelis garstyčių,
šaukštelis cukraus, šaukštas acto,
1/8 l aliejaus, apelsinas,
šaukštas kukurūzų miltų,
citrinos sultys, 1/2 šaukštelio druskos.


GAMINIMAS:

Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami kukurūzų miltai, užvirinama ir tuoj pat sumaišoma su paruoštu padažu. Ryžiai, kubeliais supjaustyta mėsa, apelsino skiltelės sumaišomos. Salotos apšlakstomos citrinos sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668