Grybų omletas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų omletas


INGREDIENTAI:

350 g šviežių baravykų arba pievagrybių,
1 petražolė, 1 šaukštas sviesto,
4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų,
2-3 šaukštai grybų sultinio,
druskos, riebalų.


GAMINIMAS:

Nuvalytus grybus ir tarkuotą petražolę troškinti riebaluose, kad inde dar liktų šiek tiek skysčio, ataušinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su grybais, miltais, druska. Paskiuasiai supilti išplaktus kiaušinių baltymus. Mišinį supilti į riebalais pateptą keptuvę ir kepti orkaitėje, kol omletas iškeps ir truputį parusvės. Ant iškepusio omleto uždėti kumpio gabalėlių arba dešrelių skridinėlių, pridengti juos atlenktais omleto kraštais ir patiekti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668