Virta žuvis su česnaku receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta žuvis su česnaku


INGREDIENTAI:

500g žuvies, petražolių, saliero,
1 poras, 1 morka, lauro lapas,
2 kvapnieji pipirai, krapų,
1 galvutė česnako, vandens, druskos.


GAMINIMAS:

Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus.

Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio. Gerai išmaišę, česnaku užpilkite išvirusius žuvies gabalus. Užsigerti galite sultiniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668