300 g ryžių, 0,5l. vandens,
3 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4 skiltelės česnako,
500 g pjaustytos mėsos,
2 saldžiosios paprikos,
maltų raudonųjų aitriųjų pipirų,
300 g špinatų, 6 citrinos,
koriandro žalumos, druskos.
GAMINIMAS:
Kruopas nuplauti, pamerkti vandenyje ir palikti vienai valandai, kad išbrinktų. Nulupti svogūną, smulkiai supjaustyti ir pakepti augaliniame aliejuje. Sutrinti česnaką ir įdėti į keptuvę, kurioje kepa svogūnas. Po to įdėti mėsą ir kepti tol, kol mėsos odelė pasidarys šiek tiek traški. Įberti druskos ir pipirų. Perrinkti ir nuplauti špinatus. Sudėti visus į didelį dubenį, įpilti citrinų sulčių, druskos ir pipirų įberti pagal skonį. Viską gerai išmaišyti. Apibarstyti koriandru.