250 g keptos grilyje vištienos mėsos,
0,5 virto saliero šakniavaisio,
1 svogūnas, 1 citrina,
75 g nuluptų migdolų,
15 vnt. įdarytų alyvuogių,
100 g pjaustytų vynuogių be sėklų,
3 mandarinai,
10g raudonųjų aitriųjų paprikų,
0,5 stiklinės koriandro žalumos,
250g alyvuogių aliejaus,
raudonėlio, mairūno, druskos.
GAMINIMAS:
Vištieną ir paprikas supjaustyti kubeliais, salierą - siauromis juostelėmis, įdėti prieskonių, sumaišyti su pjaustytu svogūnu, užlašinti citrinų sulčių ir palikti šaltai 1 valandą. Migdolus, alyvuoges, vynuoges supjaustyti, mandarinus nulupti, išimti sėklas, sumaišyti su pagaminta mėsos ir daržovių mase. Į puodelius sudėti žaliųjų salotų lapus, ant jų - pagamintas salotas ir tolygiai apipilti alyvuogių aliejumi. Prie salotų patiekiamos tortiljos.