Pupelių ir jūros gėrybių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių ir jūros gėrybių salotos


INGREDIENTAI:

120 g bulvių, 120 g morkų,
160 g salierų, 120 g obuolių,
120 g raudonųjų arba spalvotųjų pupelių (ankščių),
40 g žaliųjų žirnelių,
l00 g ančiuvių filė arba 85 g silkės,
50 g raugintų agurkų,
2 kiaušiniai,
40 g alyvuogių,
60 g krabų arba krevečių,
kuokštelis salotų, raudonėlio,
petražolių arba koriandro,
200 g alyvuogių aliejaus,
maltų raudonųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Bulves, morkas, saliero šaknį išvirti atskirai ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Žalias pupelių ankštis ir žirnelius nuvalyti, supjaustyti rombais ir virti, šviežius obuolius ir raugintus agurkus supjaustyti kubeliais. Paruoštas daržoves sudėti į indą. Į tą patį indą sudėti dalį ančiuvio filė, įpilti alyvuogių aliejaus. Masę išmaišyti, išdėti kūgio forma į salotines ant salotų lapų. Apibarstyti raudonaisiais pipirais, raudonėliu, papuošti virto kiaušinio riekelėmis, alyvomis, krabais, obuoliais, ančiuviais, žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668