120 g bulvių, 120 g morkų,
160 g salierų, 120 g obuolių,
120 g raudonųjų arba spalvotųjų pupelių (ankščių),
40 g žaliųjų žirnelių,
l00 g ančiuvių filė arba 85 g silkės,
50 g raugintų agurkų,
2 kiaušiniai,
40 g alyvuogių,
60 g krabų arba krevečių,
kuokštelis salotų, raudonėlio,
petražolių arba koriandro,
200 g alyvuogių aliejaus,
maltų raudonųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Bulves, morkas, saliero šaknį išvirti atskirai ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Žalias pupelių ankštis ir žirnelius nuvalyti, supjaustyti rombais ir virti, šviežius obuolius ir raugintus agurkus supjaustyti kubeliais. Paruoštas daržoves sudėti į indą. Į tą patį indą sudėti dalį ančiuvio filė, įpilti alyvuogių aliejaus. Masę išmaišyti, išdėti kūgio forma į salotines ant salotų lapų. Apibarstyti raudonaisiais pipirais, raudonėliu, papuošti virto kiaušinio riekelėmis, alyvomis, krabais, obuoliais, ančiuviais, žalumynais.