2 svogūnai, 1 šaukštas sviesto,
0,5l. vištienos arba mėsos sultinio,
1,5 stiklinės pieno,
0,5 stiklinės grietinėlės,
3 riekelės baltos duonos,
1 kiaušinio trynys,
3 šaukštai sūrio, raudonėlis,
mairūnas, raudonieji pipirai,
druska.
GAMINIMAS:
Smulkiai supjaustyti svogūną, įdėti sviesto ir troškinti uždengus apie 20 minučių. Po to įberti miltų, druskos, prieskonių, įpilti mėsos sultinio, pieno ir grietinėlės. Masę virti 20 minučių. Tuo metu augaliniame aliejuje pakepti duonos riekeles. Sutarkuoti sūrį, sumaišyti su kietai virto kiaušinio tryniu. Gauta mase aptepti duoną. Riekeles išdėlioti dubenyje ir aplieti sultiniu. Dubenį uždengti ir leisti sriubai prisitraukti.