100 g kiaulienos, 1 svogūnas,
80 g morkų, 80 g ropių,
40 g porų, 160 g bulvių,
60 g žaliųjų žirnelių,
50 g ankštinių pupelių,
2 skilteles česnako,
30g ryžių, 60g tarkuoto sūrio,
baziliko, raudonėlio,
raudonųjų ir juodųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Virti ryžiai turi būti birūs. Liesą kiaulienos dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki gelsvumo kartu su svogūnu, pjaustytu plonomis riekelėmis. Morką, ropę, porą, bulves supjaustyti, įdėti baziliko, mairūno ir raudonėlio, pakepinti, aplieti sultiniu arba vandeniu, įdėti nuluptus, be sėklų pomidorus, žaliuosius žirnelius, pjaustytas pupelių ankštis ir virti ant silpnos ugnies 15 minučių. Po to įdėti ryžius ir sriubą užvirti. Likusią riebią kiaulienos dalį, česnaką, prieskonius sutarkuoti ir sudėti į sriubą. Atskirai patiekti tarkuotą sūrį.