Dygliuotojo kapario sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Dygliuotojo kapario sriuba


INGREDIENTAI:

600 g jautienos šonkauliukų,
2 svogūnų, 280g kapario,
80g pomidorų padažo,
30 g kiaulinių taukų,
80 g grietinės, 1 citrinos,
50 g svogūnų laiškų, raudonėlio,
baziliko,
maltų raudonųjų aitriųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Iš kaulų nuvirti sultinį. Į verdantį mėsos sultinį sudėti pakepintą svogūną ir pomidorų padažą. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, sudėti kaparį ir prieskonius. Prieš patiekiant sriubą, įberti pipirų, įdėti citriną, grietinės, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Nuplauti baziliko lapelius, supjaustyti plonomis juostelėmis ir sudėti į sriubą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668