Meksikietiška žuvienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Meksikietiška žuvienė


INGREDIENTAI:

2 svogūnai,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
200 g žuvies filė,
250 g baltojo vyno,
300 g pomidorų,
500 ml mėsos sultinio,
1 nenubrauktas šaukštelis kukurūzų (bulvių) krakmolo,
1 šaukštas pjaustytų svogūnų laiškų,
30 g tarkuoto sūrio,
raudonosios aitriosios paprikos,
česnakinės druskos.


GAMINIMAS:

Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Įkaitinti augalinį aliejų, jame apkepti svogūnus, bet neleisti paruduoti. File supjaustyti 1 cm storio kubeliais, apibarstyti česnakine druska ir išmaišyti. Įpilti baltojo vyno, įberti pipirų. Sriubą šildyti 5 minutes. Po to žuvies filė išimti iš sriubos, sudėti į dubenį. Į puodą su sriuba sudėti nuplautus pomidorus, įpilti mėsos sultinio ir virti 5 minutes. Nedideliame baltojo vyno kiekyje ištirpinti krakmolą ir jį supilti į sriubą. Leisti sriubai užvirti, po to nuimti nuo ugnies. Sriubą pabarstyti tarkuotu aštriu sūriu ir svogūnų laiškais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668