220 g viščiuko,
50 g alyvuogių aliejaus,
30 g baltojo vyno,
50 g mėsos sulčių,
10 g pomidorų padažo,
60 g šviežių grybų,
30 g pomidorų,
30 g raudonosios saldžiosios paprikos,
10 g kukurūzų miltų,
30 g sumuštinių duonos,
druskos.
GAMINIMAS:
Viščiuko filė ir šlauneles kepinti alyvų aliejuje, kol susidarys skrudi odelė. Apipilti baltuoju vynu ir mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti tol, kol mėsa suminkštės. Garnyrui patiekti šviežius grybus, keptus ant grotelių, pomidorus, keptus be luobelės ir sėklų, raudonąją saldžiąją papriką, apibarstytą druska ir apvoliotą kukurūzų miltuose ir pakepintą alyvų aliejuje. Mėsą išdėlioti ant pakeptos sumuštinių duonos, aplieti mėsos sultimis. Garnyrą išdėti puokštelėmis aplink mėsą.