Torero viščiukas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Torero viščiukas


INGREDIENTAI:

220 g viščiuko,
50 g alyvuogių aliejaus,
30 g baltojo vyno,
50 g mėsos sulčių,
10 g pomidorų padažo,
60 g šviežių grybų,
30 g pomidorų,
30 g raudonosios saldžiosios paprikos,
10 g kukurūzų miltų,
30 g sumuštinių duonos,
druskos.


GAMINIMAS:

Viščiuko filė ir šlauneles kepinti alyvų aliejuje, kol susidarys skrudi odelė. Apipilti baltuoju vynu ir mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti tol, kol mėsa suminkštės. Garnyrui patiekti šviežius grybus, keptus ant grotelių, pomidorus, keptus be luobelės ir sėklų, raudonąją saldžiąją papriką, apibarstytą druska ir apvoliotą kukurūzų miltuose ir pakepintą alyvų aliejuje. Mėsą išdėlioti ant pakeptos sumuštinių duonos, aplieti mėsos sultimis. Garnyrą išdėti puokštelėmis aplink mėsą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668