Meksikietiškas viščiukas II receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Meksikietiškas viščiukas II


INGREDIENTAI:

210 g viščiuko,
30 g alyvuogių aliejaus,
20 g baltojo vyno,
50 g mėsos sulčių,
6 g pomidorų padažo,
80 g šviežių baltų grybų,
60 g pomidorų,
50 g saldžiosios paprikos,
5 g kvietinių miltų,
50 g baltos duonos, druskos.


GAMINIMAS:

Porcijomis supjaustytą viščiuką pakepinti aliejuje iki paskrus odelė. Po to aplieti baltuoju vynu, mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti kol suminkštės. Grybus pakepinti ant grotelių, supjaustyti smulkiais gabaliukais. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas ir pakepti. Papriką išvalyti, pavolioti miltuose, apibarstyti druska ir iškepti aliejuje. Viščiuko gabaliukus išdėti ant keptų duonos riekių, aplinkui puokštelėmis išdėlioti garnyrą ir aplieti mėsos sultimis. Galima patiekti su salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668