Ant iešmo kepta mėsa receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ant iešmo kepta mėsa


INGREDIENTAI:

400 g jaunos kiaulės mėsos,
1 svogūno,
80 g maltų žemės riešutų (arba pistacijų),
30 g alyvuogių aliejaus,
2 skilteles česnako,
1 raudonosios aitriosios paprikos,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūną, sutrinti česnaką, nulupti ir šiek tiek pakepinti žemės riešutus. Svogūną, česnaką, žemės riešutus sumaigyti su augaliniu aliejumi ir gautą masę sudėti į mėsos gabaliukus. Palikti pusvalandį pastovėti. Po to gausiai apibarstyti pipirais ir druska. Pamarinuotus mėsos gabaliukus užmauti ant iešmų ir, nenustojant vartyti, apkepti iš visų pusių. Patiekti kartu su biriais ryžiais. Atskirai galima patiekti aštrųjį tabasko padažą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668