400 g jaunos kiaulės mėsos,
1 svogūno,
80 g maltų žemės riešutų (arba pistacijų),
30 g alyvuogių aliejaus,
2 skilteles česnako,
1 raudonosios aitriosios paprikos,
druskos.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūną, sutrinti česnaką, nulupti ir šiek tiek pakepinti žemės riešutus. Svogūną, česnaką, žemės riešutus sumaigyti su augaliniu aliejumi ir gautą masę sudėti į mėsos gabaliukus. Palikti pusvalandį pastovėti. Po to gausiai apibarstyti pipirais ir druska. Pamarinuotus mėsos gabaliukus užmauti ant iešmų ir, nenustojant vartyti, apkepti iš visų pusių. Patiekti kartu su biriais ryžiais. Atskirai galima patiekti aštrųjį tabasko padažą.