Karbonada kruolija troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karbonada kruolija troškinys


INGREDIENTAI:

100 g kiaulinių taukų,
1 kg jautienos arba veršienos,
2 svogūnų, 1 skiltelės česnako,
2 žaliųjų paprikų, 3 pomidorų, 1
kuokštelis petražolių,
0,5 saliero šakniavaisio,
2 žirneliai juodųjų pipirų,
250 ml baltojo vyno,
500 ml mėsos sultinio,
4 bulvių,
250 g nulupto moliūgo,
2obuolių, 200 g vynuogių,
100 g ryžių, mairūno,
kajeno pipirų (arba raudonųjų aitriųjų paprikų),
čiobrelio, druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustyti kubeliais ir taukuose troškinti tol, kol odelė paraduos. Nuluptas daržoves supjaustyti ir sudėti kartu su mėsa. Įpilti mėsos sultinio, vyno, įberti prieskonių ir troškinti apie 60 minučių. Vėliau sudėti pjaustytas bulves, moliūgą, obuolius, po 15 minučių - iš anksto išvirtus kukurūzus, persikus ir vynuoges. Šią masę šiek tiek patroškinti ir išmaišyti. Tuo pačiu metu virti ryžius, kuriuos vėliau sudėti į baigiančias virti daržoves. Mėsišką masę galima patiekti išvalytoje moliūgo puselėje. Šis patiekalas neturi būti labai skystas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668