100 g kiaulinių taukų,
1 kg jautienos arba veršienos,
2 svogūnų, 1 skiltelės česnako,
2 žaliųjų paprikų, 3 pomidorų, 1
kuokštelis petražolių,
0,5 saliero šakniavaisio,
2 žirneliai juodųjų pipirų,
250 ml baltojo vyno,
500 ml mėsos sultinio,
4 bulvių,
250 g nulupto moliūgo,
2obuolių, 200 g vynuogių,
100 g ryžių, mairūno,
kajeno pipirų (arba raudonųjų aitriųjų paprikų),
čiobrelio, druskos.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustyti kubeliais ir taukuose troškinti tol, kol odelė paraduos. Nuluptas daržoves supjaustyti ir sudėti kartu su mėsa. Įpilti mėsos sultinio, vyno, įberti prieskonių ir troškinti apie 60 minučių. Vėliau sudėti pjaustytas bulves, moliūgą, obuolius, po 15 minučių - iš anksto išvirtus kukurūzus, persikus ir vynuoges. Šią masę šiek tiek patroškinti ir išmaišyti. Tuo pačiu metu virti ryžius, kuriuos vėliau sudėti į baigiančias virti daržoves. Mėsišką masę galima patiekti išvalytoje moliūgo puselėje. Šis patiekalas neturi būti labai skystas.