2 viščiukai,
80 g sviesto,
80 g kiaulienos kumpio,
4 skiltelės česnako,
2 svogūnai,
40 g pomidorų padažo,
120 ml baltojo vyno,
160 g ryžių,
80 g sūrio,
5 g maltų raudonųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Viščiukus įtrinti česnaku, pabarstyti druska, supjaustyti gabaliukais. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Viščiuko gabaliukus ir kiaulieną sudėti į keptuvę ir svieste apkepti. Įdėti smulkiai pjaustytą svogūną, pomidorų padažą, įpilti baltojo vyno ir sultinio, apibarstyti pipirais, išmaišyti. Troškinti ant silpnos ugnies. Ne visai išvirusius viščiuko gabaliukus, nuplautus ryžius išdėti į skardą, aplieti sultiniu, kuriame mėsa troškinosi ir kepti orkaitėje.