Sluoksniuotos tešlos pyragas su persikais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos pyragas su persikais


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

375 g paruoštos sluoksniuotos tešlos,
kiaušinis,
8 konservuoti arba švieži persikai ar nektarinai,
cukraus pudros.

Kremui:
didelis kiaušinis,
kiaušinio trynys,
50 g cukraus,
25 g miltų,
300 ml pieno,
keli lašai vanilės esencijos (arba pakelis vanilinio cukraus),
2 šaukštai „Dansukker" želės cukraus „Multi".

GAMINIMAS:

Skardą iškloti kepimo popieriumi, pabarstyti miltais. Į ją įkloti iškočiotą tešlos lakštą, iš kraštų po 2 cm užlenkti ir aptepti plaktu kiaušiniu. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol gražiai parus. Ištraukus ataušinti. Kiaušinį, kiaušinio trynį, cukrų ir miltus išplakti.

Puode pakaitinti pieną, bet neužvirinti. Į jį po truputį pilti kiaušinių masę. Pieną su kiaušiniais nuolat maišant trumpai pavirinti.

Kremą išpilti į kitą dubenį ataušti. Paviršių galima pabarstyti cukraus pudra, kad neužsitrauktų plėvelė. Iškepusios sluoksniuotos tešlos lakštą aptepti atvėsusiu kremu. Persikų puseles nuvarvinti ir panardinti į kremą nugarėlėmis į viršų. Želės cukrų paruošti pagal nurodymus ant pakuotės ir užpilti ant kepinio viršaus.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668