Lašiša tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašiša tešloje


INGREDIENTAI:

Pusė pakelio bemielės sluoksniuotos tešlos,
garbanotojo kopūsto gūžė,
0,5 kg lašišų filė (be odos),
2 kiaušinių baltymai ir vienas trynys,
400 g grietinėlės,
3 šaukštai citrinų sulčių,
200 g marinuotų morkyčių,
pagal skonį druskos,
juodųjų pipirų,
kapotų krapų.


GAMINIMAS:

Nuo lašišos nupjaukite riebiąją dalį (kur prie odos), susmulkinkite, sumaišykite su plaktais kiaušinių baltymais ir 400 g grietinėlės. Padėkite į šaldiklį, kad atvėstų.
Likusią lašišų filė perpjaukite įstrižai pusiau, apšlakstykite citrinų sultimis, pagardinkite pipirais ir valandą palaikykite šaltai.

Šiek tiek atvėsusią lašišos ir baltymų masę išplakite elektriniu plakikliu. Kopūstą nuplaukite, įpjaukite ir jo lapus nulupkite. Tešlą iškočiokite taisyklingu stačiakampiu ir apdėkite kopūsto lapais. Ant jų tepkite trečdalį įdaro, uždenkite vienu gabalu lašišų filė, vėl tepkite įdaro ir uždėkite kitu lašišų filė gabalu. Viską suvyniokite į tešlą ir aptepkite kiaušinio tryniu.

Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį. Tiekdama supjaustykite griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668