Kopūstų suktinukai su vištiena receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų suktinukai su vištiena


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

500 g garbanotųjų kopūstų,
500 g vištienos filė,
2 morkos,
kiaušinis,
75 g tarkuoto sūrio,
šaukštelis paprikos,
250 ml daržovių sultinio,
125 ml sauso baltojo vyno,
100 g grietinėlės,
kelios šviežių petražolių šakelės,
pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Kopūstų lapus atskirkite, šešis didesnius minutei užpilkite pasūdytu verdančiu vandeniu. Išgriebusi perliekite šaltu vandeniu. Kai atvės, perpjaukite išilgai. Morkas supjaustykite kubeliais.

Mėsą supjaustykite ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Suberkite 2/3 morkų, sūrį, įmuškite kiaušinį, pagardinkite paprika, pipirais, pagal skonį pasūdykite ir suminkykite vientisą masę. Iš jos suformuokite 12 nedidelių kukulaičių. Įsukite juos į kopūstlapius ir sutvirtinkite konditeriniais smeigtukais.

Plačiame puode užvirkite su vynu sumaišytą daržovių sultinį. Sudėkite suktinukus ir virkite ant silpnos ugnies apie 15 min. Baigiant virti suberkite likusius morkų kubelius.

Suktinukus išgriebkite ir padėkite šiltai. Į sultinį supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Nukėlusi nuo ugnies, pasūdykite ir pagardinkite maltais pipirais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668