
500g. kiaulienos nugarinės,
1 didelis svogūnas,
200g. pievagrybių,
gabalėlis sviesto,
druska, pipirai,
2 šaukštai dijon garstyčių,
1 šaukštelis cukraus,
200ml. grietinėlės,
2 arbatiniai šaukšteliai peletrūno,
2 šaukštai riebios grietinės.
GAMINIMAS:
Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite mėsą kelių centimetrų storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais.
Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite grietinėlę, sudėkite garstyčias, cukrų ir peletrūną ir troškinkite ant lėtos ugnies 15 min. Sudėkite grietinę ir patroškinkite dar porą min.
Patiekiama kartu su salotomis, ryžiais, makaronais arba bulvėmis.