Biskvitas su vynuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Biskvitas su vynuogėmis


INGREDIENTAI:

5 kiaušiniai,
stiklinė cukraus,
1,5 stiklinės miltų,
šaukštelis cinamono,
kekė raudonųjų vynuogių be kauliukų.


GAMINIMAS:

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų, trynius su likusiu cukrumi išsukti iki purumo. Į baltymus atsargiai dėti po šaukštą trynių masės ir išmaišyti. Po šaukštą įmaišyti miltus.

Apskritą kepimo indą patepti sviestu. Supilti pusę kiekio tešlos, pabarstyti cinamonu. Ant viršaus supilti likusią tešlą, išlyginti.

Vynuoges nuplauti ir po uogą susmaigstyti į tešlą. Kepti 40-45 min. iki 170°C įkaitintoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668