5-6 obuoliai,
2 vištos krūtinėlės (keptos arba virtos),
2 šaukštai majonezo,
1-2 skiltelės česnako,
2-3 šaukštai tepamo fermentinio sūrio (galima įmaišyti pievagrybių),
1 citrinos sultys,
5-6 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio,
pipirai, bazilikai,
vištienos prieskoniai,
druska.
GAMINIMAS:
Obuolių viršūnėles nupjaukite, išskobkite vidų ir apšlakstykite citrinos sultimis. Vištos krūtinėles smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su supjaustytu išskobtu obuolio minkštimu, susmulkintu česnaku, majonezu, tepamu sūriu ir prieskoniais. Šį įdarą sudėkite į paruoštus obuolius, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždenkite nupjautomis obuolių viršūnėlmis, sustatykite į aliejumi pateptą skardą ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių. Valgykite karštus.