Ryžių salotos su aguročiais (atsiuntė Jūratė) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių salotos su aguročiais (atsiuntė Jūratė)


INGREDIENTAI:

400g ryžių,
25 ml aliejaus,
2 cinamono lazdelės,
6 gvazdikėliai,
žiupsnelis kardamono,
2 svogūnai,
2 aitriosios paprikos,
žiupsnelis imbiero,
6 maži aguročiai,
2 pomidorai,
1/2 indelio raudonųjų pupelių (200g),
mėtų lapelių papuošti.


GAMINIMAS:

Susmulkintus svogūnus pakepinti aliejuje. Sumesti cinamono lazdeles, aitriųjų paprikų gabalėlius, gvazdikėlius, suberti kardamoną, imbierą ir minutę pakaitinti. Sudėti ryžius, supilti litrą vandens ir užvirti. Sumažinus ugnį virti, kol suminkštės. Cinamono lazdeles ir gvazdikėlius išgriebti, o masę palikti atvėsti. Sudėti supjaustytus kubeliais ir pakepintus kepintus aguročius, pomidorų gabalėlius, pupeles ir išmaišyti. Puošti mėtų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668