Ragaišis su troškintais kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ragaišis su troškintais kopūstais


INGREDIENTAI:

300 g stambiai maltų kvietinių miltų,
200 g ruginių miltų,
1,5 stiklinės pieno,
10 g mielių,
po žiupsnelį cukraus ir druskos,
0,5l. raugintų kopūstų,
2 galvutės svogūnų,
keli šaukštai spirgų.


GAMINIMAS:

Stiklinėje ištrinti mieles ir cukrų., kad pasidarytų skysta tyrė. Pašildytą pieną, 1/3 miltų ir mieles supilti į dubenį. Užmaišyti tešlą ir pastatyti šiltai, kad pakiltų. Pakilusią gerai išminkyti, suberiant tikusius miltus bei druską. Sudėti į kepinių formą, pateptą riebalais ir pabarstytą miltais. Padėti šiltai, užkloti švariu audeklu. Prieš dedant kepti, paviršių patepti plaktu kiaušiniu. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje 35-40 min. Kol ragaišis kepa, mažame kiekyje vandens patroškinti kopūstus, baigiant sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus bei spirgus.

Ragaišį patiekti su karštais troškintais kopūstais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668