200 g šaldytų krabų lazdelių,
200 g šviežių pievagrybių arba marinuotų grybų mišinio,
2 svogūno galvutės,
pusė stiklinės baltojo vyno,
pusė stiklinės grietinės,
2 šaukšteliai miltų,
50 g fermentinio sūrio,
maltų prieskonių.
GAMINIMAS:
Krabus atšildyti, grybus nupjaustyti gana smulkiai. Supjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, sužerti grybus ir patroškinti keletą minučių. Po to supilti baltąjį vyną ir pakaitinti iki virimo. Miltus sumaišyti su grietine, supilti ant grybų. Užvirus, suberti kubeliais supjaustytus krabus. Maišant pakaitinti iki virimo. Pridėti įvairiausių prieskonių. Viršų pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Jam išsilydžius, viryklę išjungti. Valgyti su balta duona.