4 porcijoms reikės:
ryšelio morkų,
4 šakelių rozmarino,
3 apelsinų,
800 g vištienos krūtinėlių,
50 g migdolų,
2 šaukštų aliejaus,
1/2 stiklinės vištienos sultinio,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Morką supjaustykite ratukais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Rozmarino lapelius taip pat susmulkinkite.
Du apelsinus nulupkite, kad neliktų baltos žievelės, suskirstykite skiltelėmis. Trečdalį apelsino perpjaukite perpus ir išspauskite sultis.
Migdolus paspraginkite keptuvėje be riebalų. Išimkite ir toje pačioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Krūtinėles kepkite vartydama apie 10 minučių. Pabarstykite druska ir pipirais. Įdėkite morką, svogūną ir rozmariną ir viską trumpai apkepinkite.
Mėsą apipilkite sultiniu ir apelsinų sultimis ir troškinkite 10 minučių. Pabaigoje sudėkite apelsinų gabaliukus ir migdolus ir dar viską pakaitinkite.