Vištienos filė su morkomis ir apelsinais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos filė su morkomis ir apelsinais


INGREDIENTAI:

4 porcijoms reikės:
ryšelio morkų,
4 šakelių rozmarino,
3 apelsinų,
800 g vištienos krūtinėlių,
50 g migdolų,
2 šaukštų aliejaus,
1/2 stiklinės vištienos sultinio,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Morką supjaustykite ratukais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Rozmarino lapelius taip pat susmulkinkite.

Du apelsinus nulupkite, kad neliktų baltos žievelės, suskirstykite skiltelėmis. Trečdalį apelsino perpjaukite perpus ir išspauskite sultis.

Migdolus paspraginkite keptuvėje be riebalų. Išimkite ir toje pačioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Krūtinėles kepkite vartydama apie 10 minučių. Pabarstykite druska ir pipirais. Įdėkite morką, svogūną ir rozmariną ir viską trumpai apkepinkite.

Mėsą apipilkite sultiniu ir apelsinų sultimis ir troškinkite 10 minučių. Pabaigoje sudėkite apelsinų gabaliukus ir migdolus ir dar viską pakaitinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668