Nugarinės kepsnys su gelsve. receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nugarinės kepsnys su gelsve.


INGREDIENTAI:

0,5 kg kiaulės nugarinės,
3 svogūno galvutės,
2 ankštiniai pipirai,
maltų karčiųjų ir kvepiančiųjų pipirų,
geras ryšelis Šviežių gelsvės lapų,
aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ankštinius pipirus perpjauti, išimti sėklas, supjaustyti šiaudeliais. Gelsvės lapus nuplauti, nusausinti, sukapoti kuo smulkiau. Svogūnus ir ankštinius pipirus pakepinti įkaitintame aliejuje. Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių C. Mėsą supjaustyti norimo dydžio plonais gabalais. Dėti į riebalais pateptą kepimo skardą. Ant kiekvieno gabalo viršaus paskleisti po sluoksnį pakepintų daržovių mišinio. Ant viršaus užberti smulkintų gelsvės lapų. Kepant nuolat šlakstyti sultiniu arba sausu vynu. Valgyti su biriai virtais ir kari prieskoniais pagardintais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668