4-6 obuoliai (pagal dydį),
1 kiaušinis ir 1 trynys ,
stiklinė miltų,
1 šaukštas sviesto arba margarino,
1 saukštas riebios grietinės,
1 stiklinė cukraus,
1 šaukštelis cinamono.
1-2 šaukštai vandens ( jei reikės).
GAMINIMAS:
Obuolius nulupame, išimame sėklides ir supjaustome plonomis skiltelėmis.
Iš kiaušinio, trynio, sviesto, grietinės, cukraus, miltų ir ( jei reikia) vandens, užminkom tešlą. Iš jos iškočiojame 4 plonus lakštus. Skardą ištepame aliejumi( sviestu), pabarstome džiūvėsiais ir dedame vieną lakštą. Jį gražiai apdedame obuoliais, pabarstome cinamonu( galima ir skaldytais riešutais).Tada vėl lakštas ir vėl obuoliai... Paskutinis - tešla. Kepame apie 1 valandą.
Barstome cukraus pudra, kas mėgsta - kokosu, riešutais, ar niekuo.