Mielinės bandelės su margarinu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mielinės bandelės su margarinu


INGREDIENTAI:

25 g mielių,
250 ml pieno,
50 g tirpinto margarino,
šaukštelis druskos,
šaukštas cukraus,
800 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
tirpinto margarino (aptepti).


GAMINIMAS:

Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir supilti į dubenį ant mielių. Supilti margariną, suberti druską, cukrų ir maišyti, kol
mielės ištirps. Maišant po truputį suberti miltus. Sukti, kol tešla atšoks nuo indo kraštų.

Tešlą išversti ant miltais pabarstyto stalo ir iškočioti 25x50 cm dydžio stačiakampį lakštą. Jį padalyti išilgai į penkias juostas. Juostas aptepti margarinu, sudėti vieną ant kitos ir supjaustyti 3-4 cm ilgio gabalėliais. Juos sudėti į riebalais išteptą skardą, uždengti rankšluosčiu ir palikti maždaug 30 min. pakilti.

Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje, kol bandelės pakils ir parus. Atvėsinti ant grotelių. Bandeles aptepti likusiu tirpintu margarinu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668