Žuvies ir kopūstų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies ir kopūstų apkepas


INGREDIENTAI:

1 svogūnas,
1 raudonoji paprika,
1 šaukštas margarino,
850 ml. raugintų kopūstų,
500g. jūros žuvies filė,
2 šaukštai skysto medaus,
120 g. grietinėlės,
saldi malta paprika,
petražolės.



GAMINIMAS:

Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griežinėliais. Papriką išvalyti it supjaustyti juostelėmis. Sviestą įkaitinti ir jame apkepinti papriką bei svogūną. Sudėti kopūstus, pabarstyti druska, pipirais ir paprika. Troškinti apie 10 min. ant didelės ugnies. Žuvies filė padalinti į keturias porcijas. Pašlakstyti citrinos sultimis ir pasūdyti. Kopūstus sumaišyti su medumi. Sudėti į kepimo formą. Ant kopūstų dėti žuvį. Grietinėlę sumaišyti su paprika ir užpilti ant žuvies. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Tuo tarpu supjaustyti petražoles. Gatavą apkepą išdėlioti į lėkštes ir pabarstyti petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668