600 g menkės filė,
2 šaukštai citrinos sulčių,
50 g fermentinio sūrio,
150 g svogūnų,
40 g aliejaus,
0,5 st. vištienos sultinio,
po 1 raudoną, geltoną ir žalią ankstpipirį,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
petražolių papuošimui.
GAMINIMAS:
Ankštpipirius supjaustyti juostelėmis, svogūnus - žiedeliais ir šiek tiek patroškinti keptuvėje. Supilti sultinį ir dar 10 min, patroškinti. Nupilti sultinį. Pusę daržovių sudėti į troškintuvą, ant jų uždėti dalį gabaliukais supjaustytos filė, kelis sūrio gabalėlius, vėl likusias daržoves, žuvį ir sūrį. Papuošti keliomis ankštpipirio juostelėmis ir apie pusvalandį kepti vidutinio karštumo orkaitėje, nuolat palaistant nuo daržovių nupiltu sultiniu. Patiekiant papuošti petražolių lapeliais.