200 g brokolių,
300 g lašišų filė,
pekininis kopūstas,
6-8 vyšniniai pomidorai,
citrina,
2 šaukštai medaus,
šaukštas garstyčių,
šaukštelis acto,
aliejaus kepti,
druskos.
GAMINIMAS:
Brokolius išskirstykite žiedynėliais. Pavirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir palikite vėsti. Kopūstą nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į indą, pasūdykite, apšlakstykite actu ir pamaigykite rankomis. Pomidorus perpjaukite perpus.
Lašišų filė supjaustykite gabalėliais ir pakepkite su aliejumi. Pasūdykite. Švarioje sausoje keptuvėje ištirpinkite medų, įspauskite citrinos sultis, įdėkite garstyčių. Viską gerai išmaišykite ir pakaitinkite. Brokolius, kopūstus, pomidorus ir lašišų gabalėlius sudėkite į salotinę ir pagardinkite medaus ir garstyčių padažu.