500 g mėsos su kaulais,
700-1000 g pekininių kopūstų,
5-6 bulvės,
2 stiklinės pomidorų sulčių,
morka,
aliejaus kepti,
5-6 česnakų skiltelės,
druskos,
lauro lapas,
maltų juodųjų pipirų,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Užkaiskite virti mėsą. Morką nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite. Pakepkite su aliejumi ir suberkite į puodą. Vėl įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir supilkite pomidorų sultis. Kai jos kiek pavirs, suberkite susmulkintus česnakus, įmeskite lauro lapą, pagardinkite druska ir pipirais.
Vidutinio dydžio kubeliais supjaustytas bulves sudėkite į puodą. Sūdykite nedaug, nes dar pilsite sūdytas pomidorų sultis. Ištraukite mėsą, atskirkite nuo kaulų ir supjaustykite. Vėl sudėkite į sriubą. Susmulkinkite kopūstus. Bulvėms pavirus 5 minutes, sudėkite kopūstus į sriubą.
Kai visos daržovės išvirs, supilkite pavirtas pomidorų sultis. Virkite dar 1-2 min. Įberkite smulkintų žalumynų ir palikite nusistovėti.