Trapūs rageliai su cinamonu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trapūs rageliai su cinamonu


INGREDIENTAI:

Miltelinio cukraus.

Tešlai:
300 g miltų,
200 g minkšto sūrio "Philadelphia",
200 g minkšto sviesto,
50 g cukraus,
30 g miltelinio cukraus,
1 žiupsnelio druskos,
1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto,
1 kiaušinio trynio,
1 šaukšto vandens,
1 šaukštelio cinamono.


GAMINIMAS:

Grietinėlės sūrį ir sviestą išsukite iki purumo. Suberkite miltelinį cukrų, druską, supilkite vanilės ekstraktą, persijotus miltus, užminkykite tešlą ir padalykite į dvi dalis. Jas šiek tiek paplo0kite, kiekvieną suvyniokite į plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 1 val.

Cukrų išmaišykite su cinamonu. Atšaldytus tešlos gabalėlius palaikykite kambario temperatūroje apie 15 min. Tada iškočiokite plonus skritulius, apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu. Skritulius supjaustykite į 12 dalių ir suvyniokite ragelius.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite ragelius ir aptepkite su vandeniu išplaktu kiaušinio tryniu. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668