Makaronų sriuba su vištienos kukuliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Makaronų sriuba su vištienos kukuliais


INGREDIENTAI:

1 l vištienos sultinio,
200 g spalvotų makaronų,
200 g šaldytų žirnelių,
1/4 saliero,
2 morkų,
druskos,
pipirų.

Kukuliams:
700-800 g maltų vištų krūtinėlių,
4 riekių baltos sumuštinių duonos be plutelių,
100 ml pieno,
1 svogūno,
2 kiaušinių,
1/4 šaukštelio smulkiai tarkuotų apelsinų žievelių.


GAMINIMAS:

Morkas stambiai sutarkuokite, salierą supjaustykite mažais kubeliais. Sumuštinių duonos riekeles išmirkykite piene ir nuspauskite. Svogūną stambiai sutarkuokite.

Į dubenį su vištiena įmuškite kiaušinius, sudėkite sumuštinių duoną, svogūnus, suberkite apelsinų žieveles, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išminkykite.

Iš masės suformuokite kukulius, dėkite į puodą su verdančiu sultiniu ir virkite 10 min. Sukrėskite morkas, saliero gabalėlius, suberkite makaronus ir virkite 10 min. Tada įmaišykite žirnelius, pasūdykite ir virkite dar 5 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668