Raugintų kopūstų ir burokėlių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raugintų kopūstų ir burokėlių salotos


INGREDIENTAI:

100 g kopūstų,
šviežias burokėlis,
raudonasis svogūnas,
šaukštas saulėgrąžų,
2 šaukštai aliejaus.


GAMINIMAS:

Smulkiais šiaudeliais sutarkuokite burokėlį, pridėkite raugintų kopūstų, smulkiai pjaustyto raudonojo svogūno, saulėgrąžų.

Užpilkite aliejaus ir viską lengvai išmaišykite. Tinka valgyti vieną arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvų patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668