Burokėlių ir silkų užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių ir silkų užkandis


INGREDIENTAI:

Sūdyta silkė,
2 virti burokėliai,
3 virti kiaušiniai,
70 g sviesto,
svogūnas,
svogūnų laiškų,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūną smulkiai supjaustykite. Silkę išvalykite, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su svogūnais. Kiaušinius susmulkinkite ir sutrinkite šakute su minkštu sviestu. Pagardinkite pipirais. Burokėlius supjaustykite griežinėliais.

Galite taip ir palikti, galite sausainiams skirtomis formelėmis burokėliams suteikti norimą formą: širdelės, žvaigždutės ir kt. Ant kiekvieno burokėlio užtepkite sviesto ir kiaušinių masės. Ant viršaus dėkite po silkės gabalėlį ir pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668