Silkių paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Silkių paštetas


INGREDIENTAI:

Riebi silkė,
svogūnas,
2 morkos,
lydyto sūrelio (nebūtinai),
aliejaus,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite su aliejumi, kol švelniai pagels. Suberkite tarkuotas morkas ir dar truputėlį morkas ir dar truputėlį pakepinkite. Kol masė atvės, supjaustykite silkę.

Silkę su svogūnais ir morkomis sumalkite mėsmale arba susmulkinkite virtuviniu smulkintuvu. Jeigu malsite mėsmale, darykite tai dukart. Į gautą masę galite įmaišyti lydyto sūrelio. Tepkite ant duonos arba skrebučių ir pabarstykite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668