Vyšnių klafutis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyšnių klafutis


INGREDIENTAI:

200 g miltų,
100 g cukraus,
3 kiaušiniai,
80 g lydyto sviesto,
250 ml pieno,
vanilinio cukraus,
500 g vyšnių be kauliukų,
žiupsnelis druskos,
sviesto (formai patepti).


GAMINIMAS:

Apskritą pyragams kepti skirtą formą gausiai ištepkite sviestu ir suberkite į ją vyšnias. Inde sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Po vieną įmuškite kiaušinius ir kaskart gerai išmaišykite.

Į tešlą plona srovele supilkite lydytą sviestą, po to - pieną. Tešla turi būti vienalytė, be gumuliukų. Supilkite ją ant vyšnių ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kapkite 30 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668