Juodojo šokolado putėsiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Juodojo šokolado putėsiai


INGREDIENTAI:

265 g gero juodojo šokolado,
240 ml vandens arba kavos,
4 šaukštai rudojo cukraus,
3 šaukšteliai konjako.


GAMINIMAS:

Paimkite du puodus - didesnį ir mažesnį, kad galėtumėte tirpdyti šokoladą garų vonelėje. Į mažesnį sulaužykite šokoladą skiltelėmis, suberkite cukrų, supilkite vandenį ir konjaką (jeigu naudosite kavą, būtinai nukoškite).

Įdėkite šį puodą į didesnį ir kaitinkite, kol šokoladas ir cukrus ištirps. Dabar jums reikia dar vieno platesnio puodo ar dubens su labai šaltu vandeniu arba ledukais. Mažąjį puodą su ištirpintu šokoladu dėkite į indą su vandeniu ar ledukais.

Plakite šokolado masę elektriniu plakikliu apie 6-7 minutes. Tiek pakaks, jeigu putėsius ketinate patiekti porcijomis. Jei norite standžios masės, kurią galima spausti per konditerinį maišelį, plakite 9-10 minučių. Putėsius papuoškite uogomis, smulkintais riešutais ar plakta grietinėle.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668