Troškinti pievagrybiai ir paprikos su garstyčių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti pievagrybiai ir paprikos su garstyčių padažu


INGREDIENTAI:

500 g pievagrybių,
2 saldžiosios paprikos,
1.5 šaukštelis ciberžolių,
3 šaukštai grūdėtųjų prancūziškų garstyčių,
ryšelis bazilikų,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Grybus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite keptuvėje su aliejumi. Kol kepa grybai, supjaustykite paprikas ir taip pat dėkite į keptuvę. Ugnį sumažinkite ir troškinkite 8-10 min.

Tuo metu pagaminkite padažą: sumaišykite garstyčias (jeigu mėgstate aštriau, galite jų dėti daugiau), ciberžoles ir smulkiai supjaustytus bazilikus. Supilkite gautą padažą į keptuvę ir troškinkite dar 10 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668