Plovas su veršienos kukuliukais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Plovas su veršienos kukuliukais


INGREDIENTAI:

300 g plikytų ryžių,
500 g maltos veršienos,
didelė morka,
2 svogūnai,
ciberžolių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Iš pradžių paruoškite kukuliukus. Į mėsą suberkite susmulkintą svogūną, pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir suformuokite graikinio riešuto dydžio kukulaičius. Juos apkepkite su aliejumi ir sudėkite į lėkštę.

Morką sutarkuokite arba supjaustykite šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais arba pusžiedžiais ir apibarstykite ciberžolėmis. Su aliejumi, likusiu iškepus kukuliukus, apkepkite morkas ir svogūnus, paskaninkite ciberžolėmis.

Tada suberkite ryžius, viską sumaišykite ir sudėkite į puodą. Įpilkite vandens tiek, kad per du pirštus semtų ryžius. Pasūdykite, pagardinkite pipirais. Ant viršaus sudėkite apkeptus kukulaičius. Viską užvirkite, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668