Pyragas su marmeladu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragas su marmeladu


INGREDIENTAI:

2.5 stiklinės miltų,
pakelis (200 g) margarino,
kiaušinis,
0.5 stiklinės cukraus,
0.5 šaukštelio sodos,
2 šaukštai majonezo,
šaukštas citrinų sulčių,
0.5 stiklinės marmelado.


GAMINIMAS:

Miltus sumaišykite su soda, į juos įtarkuokite margariną ir gerai sutrinkite rankomis. Kiaušinį išplakite su cukrumi, ten pat supilkite citrinų sultis, įdėkite majonezo ir išmaišykite.

Gautą masę supilkite į dubenį su miltais ir užmaišykite tešlą. Padalykite ją į du beveik vienodus gabalėlius, mažesnįjį susukite į plėvelę ir 5-10 min. palaikykite šaldiklyje. Iš didesniojo iškočiokite ploną (0.3-0.4 mm) lakštą ir dėkite jį į kepimo formą (ją patariama iškloti kepimo popieriumi ir patepti margarinu).

Ant viršaus užtepkite marmeladą. Išimkite iš šaldiklio tešlą ir stambiai sutarkuokite. Ją tolygiai paskirstykite ant marmelado. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 min., kol gražiai apskrus.

Tada ištraukite ir palikite, kad visiškai atvėstų. Tik atvėsusį pyragą išimkite iš kepimo formos arba patiekite joje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668